Szereti az extrém rizikót a várandós nő

Kardnyelés? Oké. Na de 9 hónapos terhesen?!

A kardnyelés - hacsak nem egy preparált, "teleszkópos" karddal történik - különösen nagy koncentrációt és főleg nyugalmat igényel. Épp ezért durva, hogy egy nő a 9 hónapos terhesen sem hagyta abba a hobbiját.

2015.02.20 18:00ma.hu
Fotó: YouTube/Dallas Morning News

Egy igazi éles pengét lassan lenyomni a torkunkon, ráadásul sérülés nélkül - nos, ez még a gyakorlott kardnyelőktől is hihetetlen nagy koncentrációt igényel. Nem csoda, ha sokan nem is bírják végignézni - de most egy különösen sokkoló jelenetet mutatott be a Dallas Morning Show című tévéműsor, Veronica Hernandezzel a főszerepben.

A műsor első néhány másodpercében csak az látszik, ahogy a fiatal nő a szájába veszi a kardot - amire egyébként egy kamera van szerelve -, és szép lassan leengedi a nyelőcsövén, ám csak a kard kihúzása után derül ki az igazi veszélye a mutatványnak: a nő 9 hónapos terhes, elmondása szerint 1-2 héten belül várható a baba megszületése! "Szeretem az adrenalint" - magyarázza az extrém kockázattal járó bemutatót, ami egyébként nemcsak azért nyújt bizarr látványt, mert a 35 centis kard vége lényegében valahol ott van, ahol a méhében fekvő baba nekifeszül a bordáinak.

Mégsem ez a legnagyobb veszélye a nő mutatványának. Egy kisbaba - főleg a terhesség utolsó néhány hetében - bizony teljesen váratlan mozdulatokra képes, például a leglehetetlenebb időpontokban képesek egy jól irányzott rúgással összegörnyeszteni a kismamát - márpedig ez olyankor, mikor épp egy hosszú kard van a torkában a nőnek, finoman szólva is életveszélyes mindkettőjükre nézve. A nő mégsem hajlandó abbahagyni a szenvedélyét, úgyhogy csak drukkolhatunk neki, hogy ne történjen semmi baj a hátralévő hetekben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.