Sietett, de nem kapkodta el

"Azt hittem, elesett" - 13 másodperce volt Solti Ádámnak a lánykérésre

Sietnie kellett, de nem mondhatni, hogy elkapkodta a lánykérést Solti Ádám, a Barátok közt Bokros Ádámja: három hónapig tervezgette és méricskélte, mennyi ideje is van a romantikus gesztusra.

2015.02.18 10:00ma.hu
Fotó: RTL Klub / Fókusz

Noha csak nyolc hónapja alkotnak egy párt, Solti Ádám úgy érezte, nincs mire tovább várni, elérkezett az idő arra, hogy megkérje kedvese, Berni kezét. A romantikus akciót ráadásul már öt hónap együtt járás után elkezdte tervezgetni, gondosan számolt, hogy mennyi ideje van és mit hogyan kell végrehajtania a tökéletes időzítéshez. A lánykérésre ugyanis mindössze 13 másodperce volt - ennyi ideig zöld a lámpa annál a gyalogosátkelőnél, ahol először találkoztak.

A Barátok közt Bokros Ádámjaként is népszerű fiatal zenész-színész bevallotta, leginkább attól félt, hogy az autósok dudálni fognak, ha esetleg elhúzódna az esemény, de szerencsére Berni gyorsan felfogta, mi zajlik, még akkor is, ha az első pillanatban azt hitte, Ádám elesett és fel akarta segíteni. Az eseményre egyébként pont Valentin napon került sor, de arról egyelőre még nem beszéltek, hogy az esküvőt mikor tartsák meg - most még élvezik a jegyességet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.