Bocsánatot kért a temetkezési vállalat

Összekeverék a halottakat, rossz nőt temettek el

Először a balzsamozásra fogta a temetkezési vállalkozó, hogy a koporsóban fekvő nő nem hasonlít az elhunyt rokonra, de később mégis beismerte, hogy bizony összekevertek két halottat.

2014.08.06 13:29ma.hu
Edna Lawson (Fotó: YouTube)

Bár eleinte megpróbálták kimagyarázni magukat, utólag mégiscsak kénytelenek voltak beismerni a tévedésüket egy temetkezési vállalat alkalmazottai: tényleg összecserélték egy másik nővel a halott rokont. Bruce Lawson a texasi Mabrie Memorial Temetkezési Vállalatot bízta meg azzal, hogy anyját, Edna Sawsont előkészítsék a végső búcsúra, de amikor a rokonokkal együtt felsorakoztak a ravatalnál, meglepődve vette észre, hogy a koporsóban másvalaki fekszik.

"Azt mondtam: ez nem úgy néz ki, mint az édesanyám, lehet, hogy rossz testet raktak ide?" - mesélte, de a vállalat munkatársa megnyugtatta, hogy a balzsamozás folyamata során a halottak külseje módosulhat, és azt mondta, nem követnek el efféle hibákat. Ám nem sokkal a ceremónia után egy telefonhívás érkezett a halottasházból, és azt közölték Lawsonnal, hogy épp az imént találták meg az édesanyját, vagyis előzőleg tényleg egy vadidegen nőt fektettek a még korábban elhunyt apja mellé.

Persze ezzel egyszerre rögtön fel is ajánlotta a halottasház munkatársa, hogy exhumálják az eltemetett asszonyt, és ingyen elhantolják a valódi hozzátartozót, ám a zaklatott családtagok azt mondták, képtelenek lennének újra végigcsinálni a temetési ceremóniát, hogy újra átérezzék a veszteség fájdalmát. "Spirituális módon szerette volna elhagyni ezt a földet, de elrabolták tőle ezt és a lelkét" - jegyezte meg fájdalmasan a gyászoló férfi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.