Fél évig tartott a románc

Véget ért a szerelem: szakított Szávay Ági és DJ Dominique

Év elején még boldogságtól ragyogó arccal meséltek a bimbózó szerelmükről, az első lépésekről és arról, hogy a korkülönbség sem jelent akadályt, most mégis véget ért a sztárpár kapcsolata.

2014.06.20 08:29ma.hu

Már jó ideje kerülgették egymást, mire végül februárban egymásra találtak, ráadásul a mosolygós teniszcsillag tette meg az első lépést - a jég épp azzal tört meg, hogy Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique meglátta a Szávay Ági mosolya mögött rejtőző szomorúságot, és teniszparti helyett inkább egy beszélgetést javasolt neki. Nem sokkal később már boldogan mesélték az újságíróknak, hogy mennyire jól kiegészítik egymást, így igazán a meglepetés erejével hatott, amikor a minap robbant a hír: szakított a sztárpár.

Akárcsak az egymásra találást, a mostani befejezést is a Fókusznak mondták el először, bár hangsúlyozzák, hogy a lezárás kifejezetten békés és csendes volt, DJ Dominique pedig külön kiemelte, hogy a köztük lévő jelentős korkülönbségnek semmi köze ahhoz, hogy kettejük közös útja elvált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.