Kirúgták a hanyag alkalmazottat

Borotvapenge volt a gyorséttermi salátában

Szerencséje volt a vendégnek, hogy még a tálkában észrevette a salátába esett borotvapengét és nem kapta be. Az életveszélyes fémdarab a gyorsétterem konyháján esett a zöldség közé.

2014.06.16 16:29ma.hu

Pengét talált egy arizonai nő a gyorsétteremben rendelt salátájában, és állítását maga az étterem is elismerte, hozzátéve, hogy az esetért felelős munkavállalót már ki is rúgták. Az alkalmazott azt mondta, hogy a penge véletlenül azon a polcon maradt, ami a salátás tartály fölött van, ugyanakkor az étterem szabályzata szerint az élelmiszerek közelében egyáltalán nem is lehetnének ilyen eszközök - számolt be a News13 című internetes hírhonlap.

Jennifer Ashley elmondta, hogy vigaszdíjként visszakapta a saláta árát, valamint egy másik adag salátát kapott ingyen. Feljelentést nem tervez, csupán azért fordult a sajtóhoz, hogy minél több emberhez eljuttassa a hírt, hogy figyeljenek oda, mit esznek, még egy étteremben is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.