Nátrium-pentotál

Hivatalos: Welsz Tamás maga vetett végét életének

A családnak megküldött vizsgálati anyagban nem szerepel az, hogy milyen módon végzett magával Welsz Tamás, a Simon Gábor-ügyben indított nyomozás koronatanúja.

2014.06.02 08:24ma.hu
Forrás: youtube.com

A hatóság kiadta Welsz Tamás holttestét a gyászoló hozzátartozóknak, s egyben kézbesítették a végleges orvos szakértői jelentést is, amelyben egyértelműen a férfi öngyilkosságát állapították meg - írja a Blikk.

A lap információ szerint a családnak megküldött vizsgálati anyagban nem szerepel az, hogy milyen módon végzett magával Welsz Tamás, a Simon Gábor-ügyben indított nyomozás koronatanúja, ám nem nyilvános nyomozati anyagban, megnevezték a hatóságok, hogy valóban nátrium-pentotál vegyületet vett be a férfi.

A Blikk információi szerint a különös körülmények között elhunyt férfi holttestét egy hónappal ezelőtt vette át a család. Elhamvasztatták, de temetésre nem került sor.

Az ügyészség március 21-én közölte, hogy Welsz Tamás meghalt, halálának pontos körülményei azóta sem világosak. A vállalkozót kihallgatásra vitte a rendőrség, amikor rosszul lett. Welsz Tamás neve a Simon Gábor elleni nyomozás során merült fel. Az MSZP elnökhelyetteséről az év elején derült ki, hogy egy osztrák bankszámlán elhelyezett 240 millió forintnyi devizát úgy, hogy azt nem vallotta be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.