Corvette-sír

Dráma Amerikában - százmilliókat nyelt el a föld

A biztonsági kamera rögzítette, ahogy a tizenkét méter átmérőjű víznyelő magába szippantotta a felbecsülhetetlen értékű sportautókat.

2014.02.13 08:59ma.hu

A Kentucky államban található Nemzeti Corvette Múzeum alatt nyílt meg a föld szerdán, a hajnali órákban - elnyelve nyolc autóritkaságot. A Corvette Mekkájának nevezett múzeumban 25-30 kocsi volt a Skydome nevű kiállító teremben, az elnyeletést megúszó kocsikat kimenekítették.

A múzeum vezetősége - noha örömét fejezte ki, hogy személyi sérülés nem történt - kifejtette, hogy a hat, magánszemélyek által kiállításra felajánlott autó a tulajdonosok számára felbecsülhetetlen értéket jelentenek. A maradék két kocsi a General Motors tulajdonát képezte darabonként több mint egymillió dollárt értek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.