Állítólag nyugtató...

El tudna lazulni? Pitonokkal masszírozzák a fáradt izmokat

Akik kipróbálták, többnyire esküsznek a módszer hatékonyságára, bár elég nehezen hihető, hogy valóban nyugtató és lazító hatású lehet az, amikor az ember testén pitonok vonaglanak.

2013.10.29 15:39ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

A legtöbben azért választják a masszázst, mert pihentet és ellazít. Egy távol-keleti újdonságnak köszönhetően azonban most már azok is élvezhetik ezt a remek kikapcsolódást, akik még a masszírozás idejére sem szeretnének lemondani az adrenalinfröccsről: egy jakartai masszázs- és wellnessközpont egyedülálló kezelésként bevezette a pitonmasszázst, melynek során több mérgeskígyót helyeznek a páciens testére, a pozitív élettani hatásokat a kígyók mozgása és a fokozott adrenalintermelés kombinációja adja.

A vendégek egy-egy kezelésért mintegy 10 ezer forintnak megfelelő összeget fizetnek - jegyezte meg a Daily Mirror című brit lap. Túlzott félnivalójuk azonban állítólag nincs, mert a kezelések előtt a személyzet gondoskodik arról, hogy a kígyókat megfelelően méregtelenítsék.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.