Sokan járnak arra

Buli Felcsúton

Elkezdődött - adta hírül Orbán Viktor, aki éppen apai "kötelességét" teljesíti. Gyurcsány családlátogatáson járt a lagzi helyszínén.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.09.07 12:36ma.hu
Kép: Orbán Viktor Facebook-oldal

Kezdődik! - posztolta a fenti fotót Orbán Viktor a népszerű közösségi oldalon. Bizony, elérkezett a nap, mikor legnagyobb lányát a Közgép leányvállalatának, az E-OS Innovatív Energetikai Zrt.-nek egyik igazgatósági tagja feleségül vette. Orbán Viktor ezért nem utazott el a román-magyar meccsre, mint mondta: "Első a kötelesség, második a foci". Az esküvőt a Margit körúti templomban tartották, a lagzi Orbán nászurának felcsúti tanyáján volt, náluk ugyanis nem fértek volna el.

Az Országúti Ferences Plébánia előtt már korán gyülekeztek a vendégek és a sajtó (Itt megnézheti a képeket >>>), a ceremóniát az utcasarkokon rendőrmotorosok biztosították. A környékbeli épületek ablakaiban és az erkélyeken is nagy volt a forgalom, mindenki szerette volna megörökíteni az eseményt magának, vagy abban a reményben, hogy sokat fognak érni az egybekelésről készült fotók. Biztosan jó kompozíciók születtek, hiszen az egyházi esküvő előtt már napokkal kitakarították és rendbe tették a templom környékét.

Itt láthatja Orbán Viktor fotóit!

Sajnos, nem volt bőkezű a képekkel >>>

De itt vannak a hivatalos képek is!

Ezeken több mindent látni >>>

Itt pedig megnézheti a ma.hu képeit!

Volt, aki saját showműsorral készült, volt, aki eltévedt, és a brit királyi esküvőre indult, de volt, aki pizzát is rendelt a templomba >>>

Gyurcsány családlátogatáson Orbánnál

Nászajándéknak szánta, vagy sem Gyurcsány Ferenc az alábbi videót, mindenesetre hasonló összefoglaló kisfilmeket szoktak készíteni a barátok is a vőlegény és a menyasszony számára, amit a hangulat fokozása érdekében - mint addigi mérföldkövek - le is szoktak vetíteni a násznép számára. A rokonság ily módon nem csak megismeri a másik felét a családnak, hanem olykor könnybe lábadó szemekkel, olykor nevetve végignézhetik 3 percben, hogyan nő fel egy ember, és jut el a házasságig.

Minden bizonnyal ez ihlette Gyurcsány Ferencet arra, hogy elkészítse A Keresztapa és a Rózsaszín párduc híres betétdalaival a maga kis összefoglaló videóját, amin szintén lehet sírni vagy röhögni, mindenki a saját szája ízének megfelelően...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.