Egy fülbevalón vesztek össze a kislányok

7 éves gyermek gyilkolta meg az 5 éves lányt

Brutális kegyetlenséggel ölte meg 5 éves társát egy 7 éves lány, miután összevesztek azon, hogy a kicsi nem akarta odaadni a fülbevalóját a nagyobbnak.

2013.07.08 07:29ma.hu
Képünk illusztráció!

Letartóztatták és különösen fiatal kora ellenére eljárást nagy valószínűséggel megindítják az eljárást egy 7 éves kislány ellen, aki brutális kegyetlenséggel megfojtotta egy 5 éves barátnőjét, miután összevitatkoztak a kisebbik lány fülbevalóján. Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap információi szerint a burjátföldi Nadeinóban a tragédiához az vezetett, hogy a kislány nem akarta megengedni az idősebbnek, hogy az viselje az ő fülbevalóját.

Erre a nagylány megdühödött, és előbb egy bottal összeverte a kicsit, majd a fejét a víz alá nyomta és addig tartotta ott, míg meg nem fulladt. A kislány holttestét egy nappal később találták meg a folyó felszínén lebegve. Az ügyészség szerint a gyilkosság kegyetlen mivolta elegendő indok arra, hogy büntetőeljárást kezdeményezzenek a kiskorú ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.