"Állandóan zsémbelt velem a halott asszony"

Feladta magát a gyilkos: felesége a síron túl sem hagyta békén

Önként ment a rendőrségre a férfi, aki részegen halálra verte a feleségét, majd a holttestet elásta a kert végében: vallomása szerint az asszony még holtában sem hagyta őt nyugodni.

2013.07.05 10:08ma.hu

Nem tudott szabadulni a bűntudattól, ezért feladta magát a Szibériában élő özvegy a rendőrségen hetekkel azután, hogy megölte a feleségét és elásta a kertben. Az 50 éves férfi egy túlzásba vitt italozás után ütötte agyon a 47 éves asszonyt, majd úgy gondolta, megúszhatja a gyilkosságot, ha eltünteti a holttestet.

Csakhogy állítása szerint a nő még a síron túl sem hagyta békén, egyre többször hallotta a felesége hangját, amint nemcsak a szokásos módon zsémbel vele mindenért, de ezeket még megfejelte azzal a váddal is, hogy megölte őt. "Kezdtem beleőrülni a bűntudatba" - ismerte be a rendőrségen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.