Nem egyszerre volt az esküvő

Családban marad: a három fivér három nővért vett feleségül

Kislány korukban annyira szerettek együtt lenni a nővérek, hogy mindig arról álmodoztak: felnőve egy ugyanilyen szerető fivérhármashoz mennek majd feleségül. És lőn!

2012.08.22 11:29ma.hu

Az első esküvőn még két teljesen idegen családot egyesítettek a fiatal szerelmesek, a harmadiknál már régi ismerősként köszöntötték egymást az örömszülők. Nem csoda: mindkét szülőpáros mindhárom gyermeke ugyanabból a családból választott párt magának, így a három osztrák fivér három német nővért vezetett oltár elé.

Az első kézfogóra 2005-ben került sor, amikor a most 26 éves Simon Reichor feleségül vette Darját, akit egy vallási tanulmányúton ismert meg egy Németországba tett osztálykirándulás alkalmával. Négy évvel később a tőle 2 évvel fiatalabb öccse, Manuel megkérte Darja húgának, Jannának a kezét, augusztus közepén pedig a legkisebb fivér, Lukas is megnősült: a legfiatalabb húgot, Joyt vette el.

A kétszer három pár (Fotó: Privát)


"Mindig is arról ábrándoztam, hogy találjak egy olyan férfit két testvérrel, akik majd elvesznek feleségül engem és a húgaimat - és ez most teljesült!" - mesélte lelkesen az időközben négy gyermek anyjává lett Darja. "Szerelem volt első látásra, két hét után már egy pár voltunk" - fűzte hozzá szerelmes rajongással a férje. Azt azonban leszögezte, hogy semmi közük az ifjabb testvérek egymásra találásához, nem szerveztek nekik randikat, egyszerűen csak ők is szép sorban egymásba szerettek.

"Most négy lányunk van, de azt hiszem, nagy kihívás lenne, hogy nekik is négy testvért találjunk, akik majdan feleségül veszik őket" - tréfálkozott Simon.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.