Animációs mozi készül Yvonne kalandjaiból

Megszökött a tehén - filmsztárság a jutalma!

Megfilmesítik Yvonne, a hetekig tartó szökésével az elmúlt évben világhírnévre szert tevő bajor tehén kalandjait.

2012.04.13 09:29MTI

A nem mindennapi tehénről 2014-re készül el az animációs film Cow On The Run (Tehén szökésben) címmel - mondta el csütörtökön Michael Aufhauser, az Aiderbichl birtok tulajdonosa. Yvonne innen szökött meg 2011 májusában.

Max Howard producer szeptemberben jelent meg a birtokon, februárban pedig alá is írták a szerződést. Az ötlet a Papa Löwe müncheni produkciós cégtől származik, amely Howarddal együtt harmincmillió euróval támogatja a projektet.

A filmkészítők szemében Yvonne igazi legendává vált. "Yvonne a Loch Ness-i szörnnyel és a jetivel került egy kalap alá. A tehén, aki szarvas akart lenni, igazán nem mindennapi dolog" - mondta el Aufhauser.

A tulajdonos örült, hogy nem kell Yvonne-nak kamerák elé állnia, és újra elmennie az események helyszínére. Mint mondta, ebbe nem egyezett volna bele, de mivel animációs film készül, Yvonne háborítatlanul pihenhet a farmon.

A tehén 2011 májusában a felső-bajorországi vágóhíd felé tartó úton lépett meg, és bevetette magát az erdőbe. Yvonne nemzetközi hírnévre tett szert, Japántól Indián át Amerikáig mindenhol bekerült a hírekbe. Állatvédők heteken át hiába kutattak Yvonne után.

A csaknem száz napon át tartó keresés szeptemberben ért véget, amikor Yvonne "magát feladva" betért egy udvarba. Az állat tulajdonosának munkatársai befogták a tehenet, majd Deggendorfban helyezték el, ahol békében él ma is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.