Dinamittal ment a földtúróknak

Vakondot irtott, cafatokra robbant a férfi

Szó szerint darabokra szakította a robbanás ereje azt a férfit, aki megelégelte a vakondokkal szemben folytatott eredménytelen harcát és végül dinamitrudakkal támadott rájuk.

2012.03.27 11:29ma.hu/MTI

Saját magát robbantotta fel egy lengyel férfi, miután a korábbi eredménytelen próbálkozások után úgy döntött, hatékonyabb fegyvert vet be a kertjét feldúló vakondok ellen. A sok sikertelenség után annyira feldühödött, hogy végül a hivatásos katonaként szolgáló fiához fordult segítségért, arra kérve őt, csempésszen ki a fegyverraktárból néhány dinamitrudat.

A kötelességtudó férfi teljesítette 65 éves apja kérését, aki összesen 15 rúd dinamittal aknázta alá a zbasyneki kertet és meggyújtotta a zsinórt. Csakhogy elszámolta magát és a kanóc a kelleténél rövidebb volt: már nem jutott elég ideje az idős embernek arra, hogy fedezékbe meneküljön. A hatalmas robbanás hangjára kirohanó felesége még épp látta, hogy férje maradványai szétszóródva hullanak a kert egész területére.

A rendőrség az esetet balesetnek minősítette, arról nem szólnak a hírek, hogy a tolvaj katona ellen indult-e vizsgálat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.