Berlusconi orgiái ihlették az új társasjátékot

Mostantól szabadon bunga-bungázhatunk

Új társasjátékot mutatnak be, amelyet nem titkoltan Silvio Berlusconi botrányai és orgiái ihlettek, így mostantól bárki legálisan bunga-bungázhat - csak legyen elég korrupt!

2012.03.22 17:29ma.hu / MTI

Miközben erkölcsileg a nagy többség elítéli Silvio Berlusconi botrányos "bunga-bunga bulijait", akadnak olyanok, akiket éppenséggel megihletett a volt olasz kormányfő botrányos élete, olyannyira, hogy a Modenában ezen a hétvégén kezdődő Play 2012 nevű játékvásáron a nagyközönség előtt is bemutatkozik a Bunga Republic, azaz a Bunga Köztársaság elnevezésű társasjáték.

Fotó: bungarepublic.it


A készítők minden fontos elemet beépítettek a játékba, a ranglétrán például csak akkor juthat előrébb a játékos, ha kellő hatékonysággal tudja az ellenfeleit korrumpálni. Ami pedig a játék elnevezését illeti, az egyértelműen az ex-államfő saját villájában tartott orgiáira utal, annak ellenére, hogy maga Berlusconi többször úgy nyilatkozott: az orgia szó erős túlzás ezekre az "összejövetelekre".

A politikus ellen egyébként jelenleg is folyamatban van az az eljárás, amelyet egy évekkel ezelőtti ügy miatt indítottak ellene. A vád szerint szexuális szolgáltatásokért fizetett az akkor még fiatalkorú marokkói prostituáltnak, aki Ruby "művésznéven" híresült el, később pedig, amikor az ügy kipattant, hivatali hatalmát igyekezett latba vetni, hogy a hatóságokat rávegye az ügy eltussolására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.