Élethű gyilkosok

Videóval: sokkoló rémület egy ausztrál múzeumban

A valóság élethű bemutatása komoly riadalmat keltett egy dinoszaurusz-kiállításon: síró gyerekek és rémült emberek.

2012.03.15 17:22ma.hu

Újra látogatható a természetrajzi múzeum Ausztráliában, ez alkalomból a vezetőség hatásos megnyitót tervezett, azonban sokkal inkább rémültek voltak az intézménybe lépők, mintsem boldogok, miután egy teljesen valósághű őskori ragadozó fogadta őket a kapukban.

És nem csak ott: a Brisbane-ban található Queensland Múzeum tele volt dinoszauruszokkal, amelyek futottak, mozgólépcsőztek – és a frászt hozták a legtöbb látogatóra.

A tervek szerint ezek a lények lettek volna a kiállítás csúcsai, azonban a sok síró gyermek, és megrémült felnőtt nem igazán érezte ünnepinek a hangulatot.

Természetesen, akadtak olyan szülők is, akik szerint teljesen magával ragadták a mozgó lények gyermekeiket: „Ez nem csak oktatójellegű, hanem kifejezetten vicces kezdeményezést volt” – hangoztatták. Mindenki döntse el a videó megtekintése után!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.