Tragikus végjáték a Jóban Rosszban forgatásán

Megrázó képek: Liptai Claudiának csak órái vannak hátra

Már csak két rész és Liptai Claudia szerepe véget ér a Jóban Rosszban sorozatban: a színész-műsorvezető egy tragikus balesettel távozik a szappanoperából.

Liptai Claudia halálos balesetet szenved képgaléria

2012.02.23 13:29RedLemon

Ripityára tört, füstölgő autó, megdöbbentő látvány és félelem. Liptai Claudia súlyos autóbalesetet szenvedett. Az irányíthatatlan jármű többször megpördült a levegőben, mielőtt a betonba csapódott és végzetes sérülést okozott a benne ülőknek.

Szerencsére mindez csak a Jóban Rosszban forgatókönyvíróinak köszönhető, ám az élethű megvalósítás még a stábtagokat is sokkolta. Precíz tervezés előzte meg a sorozat egyik legmegdöbbentőbb jelenetsorának felvételét.

A történet szerint Barbara és Alexa kocsiját egy furgon követi és próbálja lelökni az útról, mikor észreveszik, nem fog az autón a fék. Elkerülhetetlen a baleset, a fekete járművet megdobja egy bukkanó és miután többször megpördül a levegőben, az úttestre csapódik.

A sikersorozat forgatókönyvíróinak fantáziáját egy profi kaszkadőrcsapat valósította meg.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


"Amikor földet ért az autó, megállt és elkezdett füstölni, percekig nem mertünk oda menni. Az egész stáb csak állt ott, mert azt gondoltuk, hogy a kaszkadőrnek baja esett, de szerencsére nem így történt" – árulta el Liptai Claudia, akinek karaktere a történet szerint a ripityára tört autó anyósülésén utazott.

"Hála istennek ilyen nagy balesetem soha nem volt, csak egy kisebb. A fémes csattanásra emlékszem, és hogy mikor kiszálltam, úgy éreztem nincs semmi bajom. Majd valaki szólt, hogy vérzik a lábam" – tette hozzá a színésznő, akiről azt is tudni lehet, ez a baleset volt az utolsó jelenetsorainak egyike, amit a Jóban Rosszban stábjával forgatott.

"Természetesen nagyon nehéz egy ilyen jó csapatot maga mögött hagyni az embernek, már most nagyon hiányoznak a kollégák" – vallotta be a sztár.

Claudia megrázó végjátéka február 24-én 20:30-kor a TV2-n!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.