Egy hét után a világhálón értesült a tragédiáról

Sokkoló: a Facebookról tudta meg, hogy lelőtték a fiát

Sem az indiai, sem az angliai hatóságok nem értesítették azt az Indiában élő férfit, akinek fiát egy héttel korábban Angliában lelőtték. A Facebookon találta magát szembe a megrázó hírrel.

2012.01.02 17:29ma.hu

Sokként érte az indiai Subhash Bidve nevű férfit, amikor a Facebookon gyanútlanul kattingatva szembesült vele, hogy Angliában tanuló fiát egy héttel korábban Manchester közelében lelőtték. A hatóságok elismerték, hogy a diákként Nagy-Britanniában tartózkodó Anuj halálát az apának nem így kellett volna megtudnia, ezért bocsánatot kértek a férfitől és megértésüket fejezték ki a család dühe miatt - számolt be a BBC.

Az apa azért is értetlenül áll a történtek előtt, mert a fiú mobiltelefonját a nyomozók lefoglalták, így nem lett volna nehéz megkeresni benne a szülők telefonszámát, de hivatalból is kötelességük lett volna értesíteni vagy a brit, vagy az indiai konzulátuson keresztül a családot.

A nyomozók egyébként úgy vélik, a gyilkosság mögött rasszista indokok húzódnak, két gyanúsítottat már ki is hallgattak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.