Csak kicsit gőzöltek be a KFT-s fiúk

Galéria - Disszidáns ufók adtak koncertet

Nemrég beismerték, hogy valójában disszidáns ufókként érkeztek a Földre a gőzzel betelt Betelgeuse bolygóról, csak álcaként vették fel az emberi formát, de ez megmagyarázza minden furcsaságukat. Most Ufóshow címmel adtak galaktikus koncertet.

Szenzációs Ufóshow a KFT előadásában képgaléria

2011.12.29 10:39ma.hu

"Az Aréna egy űrhajó, amivel a Földre jöttünk" - vallották be nemrégiben a KFT zenekar tagjai, hozzátéve, hogy mivel az előző leégett, egy sokkal szebbet hoztak helyette. Ráadásul az is nekik köszönhető, hogy egyáltalán létezik a Papp László Budapest Sportaréna, mert mikor még ufók voltak, meghallották, hogy a neves bokszoló egy arénát szeretett volna kapni, ám edzője gúnyosan azt felelte: "akkor lesz neked arénád, ha leszállnak az ufók". Ők meg meghallották és úgy gondolták, miért ne.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)


Ha meg már itt voltak, elkezdtek zenélni, eleinte az igazi arcukon, az volt az, amit egy ország maszknak hitt, pedig valójában a fehér ábrázatuk az igazi - ezt is csak pár hete árulták el. Mostanra egész emberi képet öltöttek magukra, csak az árulkodik idegen mivoltukról, hogy továbbra is megmaradtak különc figuráknak az emberi faj közt. Aki pedig nem hiszi, az járjon utána, mi jobbnak láttuk nem kekeckedni Laár Andrással és bandájával.

Azt viszont még jobbnak láttuk, hogy néhány kép erejéig felelevenítsük a december 28-i fergeteges Ufóshow legemlékezetesebb pillanatait, és megosszuk olvasóinkkal. Klikk a fotóra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.