Vizsgálatot indít a Tesco

Rothadó madártetem a szupermarket-salátában

Váratlan "hozzávalót" tartalmazott egy brit szupermarketben vásárolt saláta, amelynek csomagolásából madártetem került elő.

2011.11.16 21:13MTI

A BBC szerdai híre szerint a Somerset megyei Weare kisvárosában lakó Paul Streeter egy közeli Tesco áruházban vásárolta a családi pizzavacsora mellé szánt salátaféleséget, és barátnője már vett is a tányérjába a készítményből, amikor észrevették a "csontvázzá aszott, bomlófélben lévő" néhai szárnyast.
   
"Nem hittem a szememnek ... rettenetes volt, a barátnőm azt hitte, hogy egy sötét salátalevelet vagdos, amiről aztán kiderült, hogy egy döglött madár ... másodperceken múlott, hogy nem evett belőle" - mondta Streeter.
   
A Tesco szóvivője a BBC-vel közölte, hogy a cég "mélyreható vizsgálatot" indított az ügyben, a vásárlótól pedig elnézést kért.

   

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.