Születésnapi meglepetésnek szánta

Ajándékból megerőszakolta a férfit a barátja

Születésnapja alkalmából különleges "ajándékot" kapott egy férfi: némi iszogatás után egy cimborája megerőszakolta őt. Az áldozat csak felesége unszolására tett feljelentést.

2011.10.21 14:29ma.hu / manna.ro

"Ma te leszel a csajom" - mondta áldozatának egy romániai férfi, miután az elkövető lakásán legurítottak néhány pohár italt a "csaj" születésnapjának tiszteletére.

A 47. születésnapját ünneplő férfi egészen addig úgy hitte, hogy kölcsönösen barátként tekintenek egymásra, arról fogalma sem volt, hogy cimborája másfajta érzelmeket is táplál iránta.

A születésnapi erőszak után végül sikerült kiszabadulnia "szeretője" karjaiból, ám otthon feleségének még meg kellett győznie, hogy ez pont az a helyzet, amikor már a rendőrségen is feljelentést kell tenni.

Azt nem tudni, hogy a melegszívű jóbarát korábban mutatott-e homoszexuális hajlamot, de az biztos, hogy egyelőre szabadlábon védekezhet.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.