Plasztikai műtétért kaszinóznak a játékosok

Modern szerencsevadászok: csak a ráncaimat veszíthetem?!

A hagyományos nyeremények már nem elég kecsegtetők egy amerikai kaszinó szerint, ezért újfajta promócióba kezdtek: pontgyűjtő kártyát adtak ki, és hó végén plasztikai műtétre válthatja nyereményét.

2011.10.04 07:29ma.hu

Zsírleszívást, ráncfelvarrást, vagy "csak" egy botoxkezelést nyerhet az, aki október végéig az amerikai Atlantic Cityben üzemelő Trump Taj Mahal kaszinóban játszik és pontgyűjtő kártyájára gondosan felíratja a megjátszott téteket. A kaszinó vezetése úgy döntött, ezzel a különleges akcióval próbálja fellendíteni a forgalmat.

"Változtatni akartunk a hagyományos kaszinós promóción, és meg is tettük" - magyarázta a furcsának hangzó ajánlatot Kathleen McSweeney alelnök. Az egy hónapig tartó akció keretén belül a játékosok közül egy szerencsés egy összesen 25 ezer dollár (5,5 millió forint) értékű plasztikai beavatkozást kaphat, bár nem muszáj sebészkés alá feküdnie, kívánság szerint a készpénzzel is távozhat.

A Trump Taj Mahal kaszinó


A marketingvezető szerint épp az lehet az akció sikerének kulcsa, hogy a legtöbb ember szeretne valamit változtatni magán: van, aki a ráncaitól szabadulna, más a kilóitól, ám ezek a beavatkozások nem kevés pénzbe kerülnek. Így viszont nem kell azoknak sem távolmaradniuk a kaszinótól, akik esetleg plasztikai műtétre gyűjtenének.

A nyeréshez mindössze arra van szükség, hogy a játékosok az akció ideje alatt Trump kártyával rendelkezzenek és azon meghatározott mennyiségű pontot gyűjtsenek össze a kaszinóban játszva.

A játékterem legfrissebb információi szerint egyébként egy botox-kúra mindössze párszáz dollárba kerül, de a 25 ezres nyereményből bőven futja az 5-8 ezer dolláros mellfelvarrásra, az 5000 dolláros szemráncfelvarrásra vagy a 2500-10000 dollár közti zsírleszívásra is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.