Nem fogja vissza magát a szexi szőke démon

Bombasztikus képek: Így vetkőzik egy profi pornósztár

Ha még nem tudta valaki, hogyan kell a végletekig fokozni a lángoló vágyat, az most megtudhatja: Kagney Linn Karter lépésről lépésre szabadul meg szexi fehérneműjétől.

Gyönyörteli lassúsággal vetkőzik a pornósztár képgaléria

2011.08.19 19:29ma.hu
Fotó: Twistys (A galériához KATT a képre!)

Már megint egy csábító szőke nő álarcába bújt démonra bukkantunk, aki úgy játszik a férfiakkal, mint a macska az egérrel. Ő is addig-addig húzza a szerencsétlen áldozatát, míg az elfelejt erősebbik nem lenni, és aléltan heveredik el az ágyon.

Közben a szemközt neki táncoló Kagney Linn Karter kínzó lassúsággal megszabadul a melltartójától, szabaddá téve gyönyörű melleit, aztán meg trükkös módszerhez folyamodva nem lehúzza, hanem leköti magáról a bugyit, feltárva ezzel Vénusz minden rejtett titkát.

A titkokat pedig meg kell fejteni - úgyhogy kellemes fejtegetést!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.