Új extrém őrületek hódítanak

Megőrültek a kannibálok, avagy így baglyoznak a rapperek

A hazai sztárok is kipróbálták és beleszerettek a legújabb extrém őrületekbe, amelyek olyan neveket viselnek, mint baglyozás, fogpiszkáló, némelyiknek még magyar neve sincs - és persze újítottak is párat.

2011.08.04 10:33ma.hu

Baglyozás, hasonfekvés, fogpiszkálózás - csak néhány a legújabban hódító új őrületek közül, amelyeket nemcsak az egyszerű átlagemberek, de a nemzetközileg híres sztárok is előszeretettel űznek, és amelyekhez most már a hazai celebek is csatlakoztak. Sőt, volt, aki nemcsak kipróbálta - és élvezte! -, de újabb ötletekkel is előállt, az extrém hobbiknak pedig már csak azért is angol nevet adtak, mert reményeik szerint úgy gyorsabban tudja meghódítani az egész világot.

Az Animal Cannibals tagjai, akiknek nem kell a hülyeségért a szomszédba menniük, előbb csak kipróbálták a már elterjedt tevékenységeket, bár egyik-másikkal meggyűlt a bajuk. A baglyozás alapja például az, hogy teli talppal és zárt térddel kell guggolni, ami az erősebbik nem egyedeinél bizony komoly megpróbáltatást jelenthet.

Béci törökülésben ugrik a vízbe (Fotó: RTL Klub/Fókusz)

A fogpiszkálózáshoz is többet kell gyakorolni, ez a fejenállás egy továbbfejlesztett formája, amikor az ember nem támasztja meg magát a két kezével, hanem karba fonja azokat. A hasalás, vagy ahogy nemzetközileg ismerik, planking, már-már unalmasnak hathat ezek után, rajongói bárhol és bármikor képesek hasra vágni magukat, nemcsak egy-egy padon vagy betonszegélyen, hanem akár fára mászva vagy a zebrán is. Ilyenkor az a cél, hogy minél többen lássák az attrakciót, amit természetesen fényképpel kell bizonyítani.

A valóvilágos Béci és Anett a leisure divingot próbálták ki, amikor úgy kell a vízbe ugrani, mintha valami egészen mást csinálna az ember. Lehet például oldalt fekve könyökölni, ugrás közben törökülésbe kuporodni vagy bukfencezni, a lényeg mindig ugyanaz: tegyük ezt teljes pókerarccal, természetesen minél több ember szeme láttára.

A nagy őrültködés aztán meghozta a kannibálos rapperek kedvét is az újabb tippekhez, kitalálták többek közt a csendes sikolyt, amikor bárkinek le lehet üvölteni a fejét, de csak némán, hogy mégse zavarjunk meg másokat az indulatainkkal, illetve kipróbálták a slow walkingot, mondván: annyira rohanó világban élünk, néha muszáj egy kicsit lelassítanunk és úgy sétálni.

A hatás nem maradt el, a furcsa tekintetekre nem kellett sokat várni, azon meg már meg se lepődünk, hogy ezek után a kutya sem csatlakozik két emberhez, akik "valamit" nézegetnek a tetőn...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.