Elképesztő felvételek

Képek: van élet a Marson, de a NASA elrejti előlünk?

A Star Wars-ból jól ismert Csillagrombolótól, a hosszúhajú hölgyön át UFO-szobrokig, mindent megtalálni a Mars-szonda által rögzített képeken. Vagy csak odaképzeljük?

Nézze meg az elképesztő képeket! >>> képgaléria

2015.09.02 17:48ma.hu

Élénk vitát váltanak ki a Curiosity által rögzített felvételek az UFO-hívők körében. Egyesek odáig jutottak, hogy azzal vádolják az amerikai Űrkutatási Hivatalt, hogy szándékossan elfedi a földönkívüli élet bizonyítékait a nyilvánosság elől.

Külön Facebook-közösség foglalkozik ezekkel a felvételekkel, nézze meg őket! Összeszedtük a legfrissebb "észleléseket", de meghökkentő képeket talál a galériákban, például hogy kerül a Marsra egy 15-ös szám?

Egy alien lenne? KATT még több képért >>>


Egy arc? KATT még több képért >>>


Egy gyík? KATT még több képért >>>


Egy nő, hosszú hajjal és dekoltázzsal? KATT még több képért >>>


Csillagromboló - KATT még több képért >>>


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.