A közvéleménykutatás eredménye

Hat magyar cég a legjobb régiós munkahelyek között

Hat magyarországi vállalat került be a közép- és kelet-európai Legjobb Munkahely Felmérés toplistájába - írta a Világgazdaság.

2010.06.10 09:17MTI/ Világgazdaság

A lap csütörtöki számában ismertette: a kisvállalat kategóriában a top 10-ből hatodik helyen végzett a Kulcs-Soft Nyrt., a közepes méretű cégek között negyedik lett az FGSZ Földgázszállító Zrt., hatodik a Bácsvíz (Észak-Bács-Kiskun Megyei Víz- és Csatornaművek) Zrt. 

A nagyvállalat kategóriában az Ericsson Magyarország Kft. a hatodik, a Mátrai Erőmű a nyolcadik, a Magyar Telekom a tízedik helyet szerezte meg a régióban. 

A Hewitt Associates a régió hét országában, közel száz vállalat 123 ezer munkavállalóját és 2700 felsővezetőjét kérdezte meg arról, hogy milyen véleményük van munkaadójukról, a munkakörülményeikről, mennyire elégedettek egyebek között a fizetésükkel, milyen fejlődési lehetőséget nyújt a cég számukra, illetve mennyire motiváltak, féltik-e munkahelyüket. 

A válaszok alapján rangsorolták a cégeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.