"Semmisnek tekinti őket"

Varga: megújításra vár a bankfelügyeleti rendszer

A Fidesz-kormány az átadás-átvétel idején születő kormánydöntéseket is kivizsgálja, és a legkisebb szabálytalanság esetén is semmisnek tekinti őket - jelentette ki Varga Mihály.

2010.05.02 09:58MR1- Kossuth

A gazdasági tényfeltáró bizottság vezetője, aki egyben a miniszterelnökség feje is lesz államtitkári minőségben, a jegybank elnökével kialakult vitával kapcsolatban hangsúlyozta: nem fogadható el, hogy vezető állami tisztségek betöltői off-shore cégeket működtessenek, hogy elkerüljék az adózást.

A folytatódó kilakoltatásokról szólva Varga Mihály elmondta: vissza kell adni az emberek biztonságérzetét, ezért fontos, hogy a bankfelügyeleti rendszer megújuljon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.