A jelenleginél kevesebb tárcával dolgozna a Fidesz

Orbán már az idén adót csökkentene

A Fidesz miniszterelnök-jelöltje szerint nincs lefutott meccs. Úgy véli: túl sokan gondolják azt, hogy pártja már megnyerte a választásokat. Ha azonban így lesz - mondta Orbán -, még az idén csökkenti az adókat és a jelenleginél kevesebb tárcával dolgozik majd

2010.03.25 09:47hirado.hu

A Fidesz miniszterelnök-jelöltje szerint nincs lefutott meccs. Úgy véli: túl sokan gondolják azt, hogy pártja már megnyerte a választásokat.

Ha azonban így lesz -
mondta Orbán -, még az idén csökkenti az adókat és a jelenleginél kevesebb tárcával dolgozik majd.

Túlságosan sokan gondolják azt, hogy a választásokat a Fidesz már megnyerte. Lefutott meccs azonban nincs, ha nem vesszük komolyan a választás tétjét, akkor a végén még meglepődünk
– jelentette ki a Blikknek adott interjújában Orbán Viktor.

A Fidesz miniszterelnök-jelöltje elmondta azt is, hogy a jelenleginél sokkal kevesebb tárcában gondolkodnak, és visszahozzák a közigazgatási államtitkár intézményét.

Beszélt arról is, hogy már az idén jelentős adócsökkentést szeretne, e nélkül ugyanis szerinte nem indul be a gazdasági növekedés.

Hozzátette: elsősorban a hatalmas bürokráciát igénylő jövedelmiadó-rendszert egyszerűsítené, és a vállalkozói adóterheket csökkentené.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.