Hol voltak eddig?

Fidesz-KDNP: az MSZP-nek nyolc éve lett volna, hogy segítsen a családokon

A Fidesz és a KDNP szerint az MSZP-kormánynak nyolc éve lett volna arra, hogy valódi segítséget adjon a nehéz helyzetbe került családoknak.

2010.02.01 15:07MTI

Soltész Miklós, a Fidesz-KDNP frakciószövetség népjóléti kabinetjének vezetője hétfőn az MTI-vel közleményben közölte: a világgazdasági válság már másfél éve tart, így nem most, a választások előtt két hónappal kellene ötletelni, kapkodni, programot alkotni, miután sok ezer magyar család már elveszítette a házát, lakását.

Az ellenzéki politikus ezt arra reagálva közölte, hogy Kiss Péter társadalompolitikai miniszter hétfőn bejelentette: április 15-ig, a fűtési szezon végéig nem árverezhetőek el a lakott ingatlanok, a tilalom keddtől lép életbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.