Pénzügy

Erste: fokozatosan állítják vissza az informatikai rendszert

Az ügyfelek jelenleg már csak a George App-ot nem tudják elérni, a probléma elhárításán dolgoznak.

2023.09.06 12:17MTI

Az Erste fokozatosan állítja vissza rendszereit a korábbi szerverproblémák megoldását követően, a George Web már használható - közölte az Erste Bank szerdán az MTI-vel.

Az ügyfelek jelenleg már csak a George App-ot nem tudják elérni, a probléma elhárításán dolgoznak.

Az Erste délelőtt a honlapján tette közzé, hogy technikai okok miatt nem érhető el a George Web és George App. Az akkori tájékoztatás szerint az internetes vásárlásnál fennakadások tapasztalhatók, kártyával lehet fizetni, készpénzt felvenni és befizetni ATM-en keresztül lehet, a kártyatiltás továbbra is elérhető. Az Erste Bank felé indított utalások beérkeznek, az előre beállított utalások teljesülnek, a vállalati ügyfelek tudják használni a NetBankot és Electrát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.