Koronavírus-járvány

Ingyenesen segíti a kisvállalkozások túlélését a Szentesi Üzleti Klub

A csoportos megoldások találása stratégiai távlatokban tudja szolgálni a vállalkozások javát.

2020.04.29 09:46ma.hu

Immáron nem a profitnövelés, hanem a vírusjárvány hatásai miatti digitalizáció számára történő megfelelés elősegítése az elsőszámú feladat a Szentesi Üzleti Klub számára. A közösségben való problémamegoldás immáron nem az egyéni vállalkozói operatív feladatok megoldáskeresésében merül ki. A közösen megélt válság  annyiban könnyíti a klub segítségnyújtását, hogy nem személyre szabott, hanem csoportos megoldások találása stratégiai távlatokban tudja szolgálni a vállalkozások javát.

Szűcs György, az üzleti klub alapítója továbbá kiemelte, hogy nem csak Szentes város mikro- és kisvállalkozásait várják a klubba (egyelőre online tagként), hanem a térség bármely településéről szívesen fogadnak vállalkozókat, illetve az az iránt érdeklődőket egyaránt. Így célba kívánják venni Csongrád, Orosháza, Hódmezővásárhely és Kiskunfélegyháza vállalkozásait is. A mai digitalizált és felgyorsult világban nem szeretnénk, ha pártíz kilométer választana el egy vállalkozást a sikerétől.

A klubtagság regisztrációja ingyenes, és ide kattintva érhető el a weboldal.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.