Lezárult a pályázat első fordulója

Székely: 75 milliárd kórházak fejlesztésére, 3,43 milliárd a foglalkoztatás segítésére

Lezárult az első fordulója annak a pályázatnak, amely során összesen 75 milliárd forintra pályázhatnak egészségügyi intézmények - jelentette be az egészségügyi miniszter hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

2008.12.22 17:18MTI

Székely Tamás elmondta: nyolc intézmény jutott tovább az első fordulón, valamivel több mint 11,4 milliárd forint a kórházanként elnyerhető maximális összeg.

Az intézményi "névsort" a miniszter a januári első kormányülésen terjeszti a kormány elé. Vojnik Mária államtitkár a kórházak által pályázható foglalkoztatási támogatásról számolt be.

Elmondta, a maximálisan elnyerhető 3,43 milliárd forintból az orvosok, asszisztensek bérkiegészítést kapnának, lakhatási és utazási támogatásban részesülhetnek, illetve az átképzéshez nyújtana segítséget a pénz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.