Ezzel lezárult

Kimerült a kazáncsere pályázatok kerete a dél-dunántúli régióban

A fűtéskorszerűsítési alprogram ezzel már minden magyarországi régióban megnyílt, és el is érte a támogatási limitet.

2014.12.06 09:07MTI

A forrás kimerülése miatt határozatlan időre felfüggesztik a kazáncsere pályázatokat a dél-dunántúli régióban, a jelentkezéseket december 7-én 8 óráig be lehet még adni - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szombaton az MTI-vel.

A tárca közleménye szerint az előzetesen meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatokat a Pályázati Útmutatóban rögzítettek szerint rangsorolják. A befogadható pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban.

Kiemelik, hogy a fűtéskorszerűsítési alprogram ezzel már minden magyarországi régióban megnyílt, és el is érte a támogatási limitet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.