Adózni fog az on-line szerencsejáték

Emelkedik az egészségügyi járulék

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter azt mondta: a 2012. évi Országvédelmi Költségvetés keretében a bevételek 445 milliárd forinttal nőnek, amelynek keretében a munkaadói egészségügyi járulék 1,5 százalékponttal emelkedik.

2011.09.16 17:38MTI

A munkaadói egészségügyi járulék alapja a munkabér, de a munkaadó köteles legalább a minimálbér 1,5-szeresére után fizetni.
   
Jövőre baleseti különadót fizetnek a biztosítók, 40 százalékkal emelkedik a cégautó után fizetendő adó függően a környezetvédelmi besorolástól, 2012-től az on-line szerencsejátékra is adót vet ki a kormány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.