Meghökkentést okozott a "szúrós" feneke is

Ciki fotók! Teljes valójukban kifittyentek Lady Gaga mellei

Döbbenetes szerelésben vette át divatikon-díját a minap Lady Gaga, ez a szinte mindent megmutató fekete öltözet azonban egy kicsit már sok(k) volt: elcsúszott, és az énekesnő melle teljesen kilátszott!

2011.06.09 06:29ma.hu

A divatvilág egyik legrangosabb díjátadóján nyerte el a szőke sztár az év divatikonja elismerést.

Amikor a hotelből elindult, még volt szoknya Lady Gagán - mire azonban a CFDA Awards díjátadóra ért, hogy átvegye elismerését, már csak egy fekete, szegecses fűző és tangának sem igen nevezhető alsó volt rajta.

Az persze jó kérdés, hogyan lehetett leülni a szegecses bugyiban.

Nemcsak alul vette minimalistára a stílust Lady Gaga, felül is: az extrém szerelés éppen csak takarta a kebleit, és nem hiányozhatott az összeállításból a pataszerű cipő sem - amiben látványosan segítségre szorult a lépcsőn felfelé menet.

Az ellen viszont senki sem tudott tenni, hogy Lady Gaga ne villantsa ki mindkét mellét a kamerák előtt!

A szűkös fekete felső ugyanis egy óvatlan pillanatban megadta magát, a provokatív énekesnő mellbimbói pedig kibuggyantak.

Nem csoda, hogy a látványos akció mellett arra kevésbé figyeltek fel a jelenlevők, hogy a sztár haja kéken világít.

Különös dolgokat művel Lady Gaga

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.