Eljött a kísérletezés ideje!

Képek: Csíkosat pöttyössel? Nem bolondult meg!

Eljött a kísérletezés ideje: ha eddig nem mertük együtt viselni a pöttyös szoknyát a csíkos felsővel, most nyugodtan megtehetjük. Sőt, ajánlott!

Bátor divat: csíkosat a pöttyössel! képgaléria

2011.05.10 11:50ma.hu

Az idei tavasz nem szűkölködik az élénk színekben és mintákban: eljött az időszak, amikor a csíkos minden formában és mértékben menő, és nem néznek ránk furcsán miattuk!

Képekért katt ide! - Fotó: marieclaire.com

Sőt, a csíkos és a virágos minta sem túlságosan bolondos együtt. Különösen, ha az alapszín egyforma: egy kék csíkos és kék virágos felső-szoknya kombináció találó lehet.

A merész színkombinációkat egyszínű felsőkkel is viselhetjük, úgy még jobban kifejezésre jutnak.

A fekete alapon fehér pöttyös szoknya fekete-kék csíkos pólóval első ránézésre kissé meghökkentő lehet, hát még sárga övvel kiegészítve.

Nemkülönben egy zöld-sárga, tarka ing barna-fekete csíkos nadrággal... Most tavasszal azonban tessék bátran kísérletezni!

Érkezik a mellbimbó-divat?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.