Kórosan fogyózik Cruise neje?

Mi van vele? Katie Holmes majdnem összerogyott - Árulkodó fotók!

Újra - vagy még mindig? - aggódnak Katie Holmes-ért az ismerősei - A fiatal színésznő és anyuka, Tom Cruise neje egyre rosszabbul fest, és a minap kis híján összerogyott egy étteremben...

Katie Holmes hol szomorú, hol mérges, hol ideges... képgaléria

2008.03.28 12:00ma.hu

Katie Holmes egyre összeaszottabb - A régebben gondtalanul mosolygó, csinos színésznő megtörtnek, fáradtnak tűnik. Barátai és családja ismét azon aggódik, mi zajlik vajon Katie és férje, Tom Cruise házasságában - mi történik olyankor, amikor hazaérve levetik a külvilágnak szóló, fülig érő mosolyt?

Miért van ennyire elkeseredve Katie? Az aggodalom jogosnak tűnik, hiszen az ifjú mama nemcsak kimerültnek néz ki, de a minap egy étteremben bebizonyosodott, hogy szörnyen az!

Szomorú és megtört Katie - Fotó: Star

Katie Holmes kifelé indulva ugyanis megszédült, és majdnem összerogyott - az ajtónak esett neki, és egy testőr kapta el!

A színésznő családja attól tart, hogy Katie mániákusan fogyókúrázik, de ez még semmi - külsőleg-belsőleg állandóan azzal küzd, hogy megfeleljen kényes ízlésű urának.

Tom Cruise a hírek szerint házasságra lépésük óta parancsolgat Katie-nak, az pedig köztudott, hogy rávette nejét: öltözködését, stílusát változtassa meg, mert túlságosan kislányos. Összeeresztette Holmes-t Victoria Beckham-mel, és az ifjú színésznő azóta szinte ugyanúgy fest, mint a sztárfocista divatdiktátor felesége...

Szegény Katie azonban a jelek szerint hiába igyekszik - Tom Cruise-t úgy tűnik ez sem hatja meg túlzottan. A sármos színészt az utóbbi időben többször is rajtakapták, hogy más nőkkel flörtöl.

Sőt, lefotózták egy csinos barna hölggyel, akivel ölelkezett, egy másik, szőkével a bokor mögött pedig még egy csók is elcsattant...!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.