Kikandikáltak a keblek a rafinált ruhából...

Szexi fotók: Alessandra mellei nehezen bírták a gyűrődést

A gyönyörű brazil modell akkor is pózol, ha éppen nem egy magazinnak fotózzák - Alessandra Ambrosio szerencsére figyelemreméltó idomait sem takargatja túlságosan...

2011.04.13 06:29ma.hu

Alessandra Ambrosio napjaink egyik legsikeresebb modellje - a szemrevaló, 29 éves brazil lány a Victoria's Secret modelljeként vált igazán ismertté és elismertté, valamint a Next brit márka arcaként.

Különleges vonásait olasz és lengyel szüleinek köszönheti - már 8 esztendősen arra vágyott, hogy modell lesz. 12 évesen már modellkedni tanult, két évvel később egy brazíliai modellversenyen bejutott az első húsz helyezett közé.

Első igazán nagy sikere volt, amikor a brazil Elle magazin címlapján pózolhatott - karrierje ekkortól ívelt igazán felfelé.

Jöttek a felkérések a Guess-től, majd szerepelt a Revlon, a Christian Dior, a Giorgio Armani, a Ralph Lauren kampányaiban.

Alessandra számára nem volt megállás. A gyönyörű modell, aki ma már édesanya, a modellkedésen túl műsorvezetőként és színésznőként is kipróbálta magát.

Igen otthonosan mozog a kamerák előtt, és nemigen tudja levetkőzni vágyát, hogy picikét többet mutasson magából: ezt bizonyítja rafinált miniruhája és mély dekoltázsa is, mely alá nem is melltartót, hanem bikinifelsőt húzott! Nehezen maradtak meg a keblei a falatnyi holmiban...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.