Sean Penn-nel randizgat az új "Monroe"

Képek - Meghökkentő! Scarlett Johansson őrá cserélte a férjét?

Noha a mai világban nem sok mindenen lehet csodálkozni, ez azért valószínűleg közéjük tartozik: egyre biztosabb, hogy Scarlett Johansson Sean Penn-re cserélte a férjét.

2011.03.16 06:29ma.hu

Nem kis döbbenetet okozott a gyönyörű szőke színésznő és férje, Ryan Reynolds, amikor decemberben hivatalosan is bejelentették: elválnak!

Bár korábban is keringtek pletykák arról, hogy kapcsolatuk nem a legjobb, azt senki sem gondolta, hogy valóban ennyire megromlott a házasság...

Különösen, hogy Scarlett Johansson és a nála nyolc évvel idősebb Ryan Reynolds 2007-ben kötötték össze életüket, és a színésznő már a babavállalást is emlegette.

A frigy sajnos nem tartott túl sokáig. Állítólag barátságban váltak el, az azonban egyre nagyobb kérdés, vajon Scarlett már akkor is másfelé kacsintgatott, vagy a nagy szerelem csak az utóbbi időben ragadta magával?

Úgy hírlik ugyanis, a hollywood-i nagyágyúval, Sean Penn-nel randevúzgat a szőkeség, ráadásul igen régóta. Két hónapja folyik a találgatás, vajon mi van köztük, mivel több alkalommal is látták őket különös helyzetben, de a dolog nem volt egyértelmű.

Egyre nyilvánvalóbb azonban a kapcsolat - nemrég Mexikóba utaztak, nem is titkolták, hogy együtt. Most pedig meglehetősen bizalmas közelségben kapták lencsevégre Scarlett-et és Sean Penn-t.

Los Angeles-ben, a neves Chateau Marmont étteremben vacsoráztak, ahol megölelték egymást, az asztalon olykor megfogták egymás kezét, és szemmel láthatóan el voltak veszve a másik tekintetében. Az ebéd után Penn átkarolta Scarlett-et, így távoztak az étteremből.

Különös mindenesetre - nem mondhatni, hogy egy átlagos párról van szó...Ráadásul Sean Penn nem egyszer vált el, legutóbb tavaly tavasszal - exnejével, Robyn-nal ekkor adták fel a küzdelmet házasságukért.

Sőt, mint ismeretes, Sean Madonna férje is volt - vele négy évig bírta a színész. 

És mi a helyzet a volt férjjel?

Fotó: People/Machette/Enpacto production

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.