Az énekesnő zavarba hoz bennünket

Képek - Találgathatunk: Britney tényleg vékony, vagy a PhotoShop...

Meghökkentően jó fotósorozat látott napvilágot a pophercegnőről - Britney Spears igézően szép és vékony a felvételeken. Kérdés, hogy valóban ilyen-e.

Fotók a V Magazine-ban: Britney festett és faragott? képgaléria

2011.03.05 09:00ma.hu - Fotó: V Magazine/egotastic

Britney Spears a napokban megint kritikát kapott - A pophercegnőről a The Sun bulvárlapban jelent meg, hogy a legutóbbi videoklip forgatásához képest - amely januárban volt - alaposan meghízott.

Még több szexi kép Britneyről! - Fotó: V Magazine

Az énekesnő sosem volt az a visszafogott típus, ha az ételről volt szó, de mindig derekasan megküzdött a kilókkal és bombanővé faragta magát, ha kellett.

Ez történhetett a Hold It Against Me című klip munkálatai előtt is, ám ha kissé elengedheti magát, Britney általában megteszi, és sosem tagadta, hogy bizony szereti a gyorséttermi kaját.

A közelmúltban New Orleans-ban kisfiaival lencsevégre kapott Spears valóban nem tűnt olyan vékonynak, ehhez képest azonban a V Magazine legújabb fotósorozatán - mely valóban szexisre és különlegesre sikeredett - Britney ismét bomba formában pózol.

Lehetséges persze, hogy a technika szólt közbe, és tökéletesítette a sztárt, de ha nem, akkor kíváncsiak lennénk arra a diétára, amellyel ilyen rövid időn belül letornázta a kilóit Britney!

Jön Britney új albuma!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.