Murray doktor szeretője is ellene vallott...

Meghökkentő vallomás: csajozott Jacko orvosa, amikor a sztár rosszul lett?

Megdöbbentő vallomással állt elő Sade Anding, egy 24 éves hölgy, aki Michael Jackson halálának napján is a sztár doktorának szeretője volt.

Michael Jackson a kezdetektől napjainkig képgaléria

2011.02.04 09:29ma.hu

A Good Morning America című műsorban a 24 esztendős Sade Anding még mindig borzongva mesélt arról, hogy 2009 június 25-én, Jacko halálának napján beszélt dr. Conrad Murray-el.

Murray doktor - Fotó: bittenandbound

Az egykori barátnő szerint az orvos éppen azután kezdeményezett hívást, hogy vele beszélgessen, amikor beadta a pop királyának a halálosnak bizonyult gyógyszerdózist.

Sade szerint Murray azt mondta neki, éppen altatót adott Michael Jackson-nak, így most van egy kis idejük beszélgetni.

A nő azonban úgy ítéli meg, a doktor sejthette, hogy valami nincs rendben Jackóval a telefonbeszélgetés kezdetekor, mert furcsának tűnt a hangja.

Megkérdezte, van-e valami baj. Conrad Murray azt felelte: "nos....", majd elhallgatott. Sade ekkor köhögést hallott a háttérből, majd motyogó hangokat. A lány a pánik kitörését is hallotta a vonal túlsó végéről.

Jacko - Fotó: topnews.in

A TMZ.com beszámolója szerint azt a doktor is elismerte, hogy valakivel beszélt telefonon 5 percig, mielőtt észrevette, hogy valami gond van a popsztárral.

Most azonban az a kérdés, előbb kellett volna-e reagálnia Murray-nek, ha észlelte, hogy gond van, mert talán akkor még menthető lett volna Michael Jackson.

Conrad Murray-t gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják, mert olyan altatót adott be az énekesnek, és olyan mennyiségben, melyet csak műtéti altatáshoz használnak.

A doktor, aki egyéb panaszok mellett álmatlanság miatt kezelte Jackót,  tagadta a vádat.

A legutóbbi, januári tárgyaláson Michael Pastor bíró szerint bizonyítást nyert, hogy Murray el akarta titkolni, milyen gyógyszereket adott be az énekesnek közvetlenül halála előtt, valamint, hogy magára hagyta őt az erős műtéti altató beadása után.

Ártatlannak vallotta magát az orvos

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.