Ki kezdeményezi az utolsó szeretkezést?

Miért van szükségünk búcsúszexre?

Szakítás után is, mint a kapcsolatban élve, az egyik központi kérdés a szex. Cikkünkben arra keressük a választ, hogy miért van szükség a búcsúszexre az elváláshoz?

2011.01.31 09:00ma.hu

A búcsúszexben az a jó, hogy akkor is megtehetjük, ha a pasink lép le, és persze akkor is, amikor mi csajok mondjuk be a szerelem végét.

A búcsúszex egy olyan szex, amikor már nem tervezünk további kapcsolatot az adott személlyel, de még egy utolsót szeretkezni a másikkal kötöttségek és elvárások nélkül.

Kár lenne kihagynunk, hisz a búcsúszex még egy utolsó alkalom az exünkkel egy kis intimitásra. Búcsúszexelni csak a szakítóknak szabad, és arra nagyon vigyázzunk, hogy ilyen okból szeretkezni igazából csak egyszer lehet.

Sajnos az egyszeri alkalomból könnyen válhat rendszer, hisz jól esett és élveztük.

Ennek nagyon sok buktatója lehet, hiszen ha a régi megszokott partnerünk ott van "kéznél" nehezebben megyünk majd bele új szerelembe.

Sajnos olyan is előfordulhat, hogy az új párkapcsolatunk elején is tart még a szex az exszel. Ez senkivel szemben sem korrekt!

Fontos elmondanunk, hogy a civilizált búcsúszexhez nem árt a hideg fej és arra is felhívjuk a figyelmet, hogy a búcsúszexre nincs feltétlenül szükség.

Csak akkor menj bele a "mókába", ha úgy érzed tényleg jól esik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.