Minek ide gyanta? Monroe is ezt mondta!

Képek - Marilyn nem csak ott kapta elő a borotvát...

Hajmeresztő ötlettel állt elő az egyik neves divatoldal - a szakértő szerint Marilyn Monroe stílusában a hölgyeknek elegendő lenne egy borotva, hogy az arcukon megjelenő pihéktől megszabaduljanak...

Nézze meg Marilyn Monroe elbűvölő, Stern-féle aktfotóit! képgaléria

2011.01.25 13:20ma.hu - Fotó: Esquire - Stern

Manapság számos megoldás áll a hölgyek rendelkezésére, ha a szőrtelenítésről van szó - akadnak, akiknek nemcsak a lába, a karja, hónalja, intim testrésze kíván némi beavatkozást: arcán is felfedezhetőek pihék, melyek azonban zavarják őt.

A Style.com szakértője egy igen drasztikus ötlettel állt elő: véleménye szerint nincs itt szükség különösebb rafinériára, ezt már az egykori szexszimbólum, Marilyn Monroe is tudta.

Még több szexi kép itt! - Marilyn az Esquire címlapján, 1965-ben

Úgy véli, a szőke démon egy közönséges férfi borotvával szépítette meg az arcát. Kate Somervill szerint a régóta hangoztatott vélemény, miszerint ha leborotváljuk a szőröket, kétszer olyan erősen nőnek utána, csak egy butaság...

Kate arra alapozza állítását, hogy egykor együtt dolgozott Liz Taylor kozmetikusával. A neves színésznő állítólag rendszeresen borotválta az arcát, akárcsak Marilyn Monroe.

Somervill tanácsa szerint ha hámlasztani szeretnénk, arra is kiválóan alkalmasak a férfi borotvák, és nincs szükség semmilyen egyéb hókusz-pókuszra, hogy sima arcbőrt varázsoljunk...

Első fotó Emma Watson-ról a Marilyn-filmből!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.