Új lemezt és új babát is tervez a francia elnökné

Képek - Carla Bruni újra apává tenné Nicolas Sarkozyt

Második gyerekét és negyedik lemezét reméli az újévtől Carla Bruni-Sarkozy francia first lady.

2011.01.03 11:15MTI

A 43 éves egykori modell gyerekkel ajándékozná meg férjét - írta meg a Gala című társasági magazin.

Nicolas Sarkozy francia elnök olasz születésű neje nem csinált titkot abból, hogy gyereket szeretne, és az örökbefogadást sem zárta ki. Franciaországban 2012-ben elnökválasztást tartanak, egy baba akár lendületet is adhatna a Sarkozy-kampánynak - jegyezték meg cinikusabb hangok.

Amennyiben gyermekáldás érné a házaspárt, szokatlan helyzet állna elő: az elnök legkisebb csemetéje fiatalabb lenne, mint első unokája.

Egy harmadik házasságát taposó férfitól azonban ez nem példa nélküli - vélekednek Franciaországban. Egy terhes first lady pedig igencsak növelhetné az elnök megtépázott népszerűségét a kampányban.

"Carla pedig a melegszívű olasz 'mamma' imázsával vegyíthetné a róla csábítóként kialakult képet"
- írta a Gala. Azt azért "aligha mondhatják, hogy gyerekhiány lenne nálunk" - mondta a Figaro Madame című folyóiratnak adott interjújában a francia first lady, akinek egy kilencéves fia van.

Férjének előző két házasságából három fia született, a legidősebb 25 éves, és már ő is apa.

Az elnök unokája januárban lesz egyéves. Carla Bruni énekesi karrierjét is gondozni akarja, új albumot szeretne megjelentetni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.