Dekoráljuk magunk a falat!

Emlékek között - Dobjuk fel otthonunkat fényképekkel!

A digitális fényképezőknek köszönhetően emlékezetes pillanatainkat megőrizhetjük anélkül, hogy a fiókot elárasztanák a fényképek. A jól sikerült darabokat kinyomtathatjuk, hogy feldobjuk velük otthonunkat.

2010.11.26 20:00napiotthon.hu - Fotó: simplemom - didophoto.com

Számítógépünkön keresgélve találkozhatunk olyan képekkel, melyeket szívesen látnánk gyakrabban, hiszen boldog perceket, emlékezetes élményeket vagy szimplán egy szeretett személyt juttatnak eszünkbe.

Érdemes a különböző nyaralásokhoz, szülinapokhoz és egyéb eseményekhez tartozó képeket külön mappákba rendezni, így ha keresünk egyet, gyorsabban a nyomára bukkanhatunk, illetve könnyebben válogathatjuk össze, mit szeretnénk a falon is viszontlátni.

Ahhoz, hogy a kiválasztott képeink összhangban legyenek, keressünk hasonló színvilágú vagy témájú fotókat. Dolgozhatunk csak fekete-fehér, vagy barnított fényképekkel, melyek speciális stílust kölcsönöznek a dekorációnak. Az elrendezés a másik fő szempont, mely meghatározza a látványt.

Fotó: simplemom.com

Egy sorban, egymás mellé, vagy alá téve a képeket, modern ritmusos hatást kelthetünk, míg több sorban, vagy különböző magasságban felakasztva, bohém, lezser lesz a végeredmény.

Kedvenc képeinkből készíthetünk kollázst, mely nemcsak dizájnos látvány, hanem igazán szórakoztató is, melytől egy borongósabb napon is jobb kedvre derülhetünk.

Ha olyan képeket válogattunk össze, melyek hasonlóak, így egységes hatást keltenek, nyugodtan játszhatunk a keretek színével, ám ellenkező esetben maradjunk az azonos keretnél, mely sokkal elegánsabb, kifinomultabb látványt eredményez.

Igazán mókás ötlet, ha a dohányzó asztal üveglapja alá teszünk egy montázst, mely nemcsak egy kreatív hely, hogy kávénkat kortyolgatva mosolyt csaljon az arcunkra, hanem a megfelelő képek és színárnyalat kiválasztásával stílusossá és egyedivé varázsolja a nappalinkat is.

Bátran dekoráljunk képeinkkel, hiszen otthonunkat ettől igazán a sajátunknak, és utánozhatatlannak fogjuk érezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.