Ma edzéssel indítja a napot az Osbourne-lány

Hihetetlen fotók - 50 kilós bombanőre fogyasztotta magát Kelly

Régebben inkább elbújt volna a kamerák elől, duciságát rózsaszín hajjal, fiús ruhákkal ellensúlyozta - ma azonban rá sem lehet ismerni Kelly Osbourne-ra!

Nézze meg: Kelly Osbourne bombasztikus formában! képgaléria

2010.11.18 13:29ma.hu - Fotó: Shape

Édesapja, Ozzy Osbourne és anyukája, Sharon Osbourne is régóta ismert a sztárvilágban, lányuk az Osbourne-show-val lett azzá.

Akkoriban ugyan még duci, fiús lány volt, aki bő pólókkal és fekete szerelésekkel takargatta felesleges kilóit. Sőt, olykor szélsőséges külsejével meg is botránkoztatta a rajongókat.

Aki ma találkozik vele, rá sem ismer. Az utóbbi hónapokban már láthattunk Kelly-ről igen megdöbbentő felvételeket. Először feburárban, a londoni divathéten sokkolta a nagyérdeműt teljes átalakulásával.

Nemcsak húsz kilóval könnyebb lett, de a haját szőkére festette, öltözködését teljesen megváltoztatta.

Nézze meg itt Kelly korábbi fotóit!

Azóta még tovább fogyott Kelly Osbourne, és ma úgy fest, hogy bátran felvehetné a versenyt a kifutókon vonuló modellekkel...

Kelly a táncos show, a Szombat esti láz amerikai megfelelőjében való szereplés miatt kezdett el fogyni, egy év leforgása alatt 22 kilót dobott le, így most mindössze 50 kilós, amivel már az álomsúlyát is elérte.

Ő lett legutóbb a Shape magazin címlaplánya, és bevallotta: a fotózás előtt majdnem elsírta magát, amikor megnézte külsejét a tükröben.

Azelőtt még eldugott strandon se szívesen viselt bikinit, most azonban ebben pózol a magazin címlapján... Maga sem hiszi el, hogy egészségesen él, és reggelente edzéssel indítja a napját.

Sírva fakadt Kelly Osbourne!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.