Pucér jelenetek Jolie nálunk forgatott filmjében

Képek - Már begyűjtötte a meztelen magyar pasikat Angelina

A hazánkban készülő, Angelina Jolie rendezte produkció nemcsak a sztár környékén lakókat hozza izgalomba - A színésznőnek már a "meztelen pasijai" is megvannak.

Magyarországi fotók: Angelina Jolie és lányai, Vivienne és Shiloh képgaléria

2010.10.04 09:29ma.hu

Rendezőként mutatkozik be Magyarországon forgatott filmjében Angelina Jolie - a történelmi produkcióból a szép színésznő a meztelen jeleneteket sem hagyta ki, amelyekhez a stábból kiszivárgott információk szerint már korábban megtalálta a tökéletes szereplőket. Tucatnyi fiatal, magyar férfit választott ki a hónapokkal ezelőtt lezajlott casting-on,akik mint meztelen kadétok lesznek majd láthatók a filmben.

A Napi Ásznak nyilatkozó informátor elmondta, maga is jelen volt a válogatáson, ahol szereplőket kerestek ezekhez a jelenetekhez, és szinte mindenki anyaszült meztelenül áll majd a kamera elé. Némelyik fiú a hajától is megvált, mert a jelenet szerint a tiszt levágatja a feleslegesnek ítélt szőrzetet. Aki ezt is vállalta, nem járt rosszul, hiszen jól megfizetik. Persze a hajukhoz ragaszkodók sem kis pénzt kapnak, miután teljesen meztelenül szerepelnek - adta hírül a Napi Ász.

További képek Jolie-Pittékről! - Angelina két kislányával egy budapesti bevásárlóközpontban - Fotó: Splash

Hetek óta nagy izgalomban tartja Máriaremete környékét, hogy Angelina Jolie családjával odaköltözött.

A világhírű színésznő sokáig keresgélt a környéken, míg rábukkant a megfelelő otthonra népes famíliája számára, arról nem is szólva, hogy olyan helyet kellett keresnie, ahol gyermekeinek is biztosítva van az idegen nyelvű oktatás.

A hírek szerint ez végül Máriaremete lett, ahol közel van a Budapesti Francia Iskola és a Gustave Eiffel Gimnázium.

Jolie egyik megbízottja korábban feltérképezte Oszter Sándor színész vadászkastélyát is, de a színésznő olyan házra vágyott, amelyben minimum 10 szoba van, a magyar sztár ingatlanja pedig kisebbnek bizonyult.

Jolie a méreteken felül olyan portát szeretett volna, ahová nehéz belátni. Az iskola, ahová majd idősebb gyermekei járnak, már fel van készülve a nem mindennapi hírességek fogadására.

Bosnyák színésznőt választott Angelina Jolie

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.