A "Gyűrűk ura" szigorúan beosztja perceit

Csollány Szilveszter nem foglalkozik az idővel

Csollány Szilveszter nemcsak 10 évvel ezelőtt, de ma is keményen dolgozik a sikerért, ami szigorú időbeosztást igényel. A "gyűrűk ura" mégsem hord órát.

2010.09.10 15:29Sztárportré

"Az idő relatív" - szokták mondani, és ezzel a sztárok sincsenek másképp. Csollány Szilveszter, akit 1992-ben ismert meg a világ, és aki 2000-ben a Sydney-i olimpián aranyéremmel szerzett hírnevet a magyaroknak gyűrűgyakorlatával, mostanában már az utánpótlást oktatja a sportra.

Az olimpián 9,85 ponttal értékelt gyakorlata után nem véletlenül kapta meg a "gyűrűk ura" becenevet, de ahogy a Sztárportréban kiderül, az "idő ura" fogalmat nem róla mintázták.

Fotó: Sztárportré

"Órám van, de nem szoktam viselni. Ugyanaz az óra szokott néha nagyon rövidnek, és néha nagyon hosszúnak tűnni. Tanítás közben például, amikor a gyerekek jól viselkednek, és megy a munka, akkor szinte 10-20 percnek tűnik az 1 óra, de van olyan, amikor az ember már ötödször nézi meg az órát, és egyszerűen nem telt el még csak 10 perc, mert annyira rosszak a gyerekek.

Amikor utaztunk külföldre, volt olyan, hogy 17 óra eltérésem volt. Akkor elgondolkoztam, hogy milyen nap van ott, ahol vagyok, és hány óra van ott, ahonnan elindultam. Kettő órát vittem magammal, direkt azért, hogy lássam hol mennyi az idő, de akkor volt egy kis képzavarom.

Aztán mikor megérkeztem Japánba, és találkoztam a magyar csapattal, akkor megkérdeztem tőlük, hogy szerintük most hány óra van, és milyen nap.
" - emlékezett vissza Csollány Szilveszter a Sztárportré adásában.

A teljes interjút itt hallgathatja meg. (3-4. részlet)

Csollány Szilveszter megalázó körülmények között

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.