Ne kövesd el ezeket a bakikat!

Hibák, amiket egy pasi nem bocsát meg!

Még a legharmonikusabb kapcsolatban is adódnak problémák, amiket közös erővel meg lehet oldani. Vannak azonban olyan női tulajdonságok, amiket a férfiak nagy többsége nem tolerál. Megmutatjuk, mik ezek, hogy a későbbiekben ne követhesd el ezeket a baklövéseket!

2010.08.16 12:00ma.hu

Túlzásba vitt kötődés

Nehéz megmondani, hogy hány telefonhívás számít "normálisnak", hiszen függ attól, hogy a kapcsolat milyen fázisban van és attól, hogy milyen a kapcsolatban élők személyisége.

Ha azonban nem akarunk terhére lenni a másiknak az állandó telefonálgatással vagy sms küldéssel, akkor elég, ha csak azt átgondoljuk nagyjából fele-fele -e a kapcsolattartás kezdeményezése.

Hiszti

Minden kapcsolatban vannak problémák, ettől még lehet egy szerelem harmonikus és működőképes. A cél mindig legyen az, hogy ezeket a gondokat oldjátok meg, és ne söpörjétek a szőnyeg alá, mert akkor mindig újra és újra visszatérnek.

Ha valami nem tetszik, vagy nem értesz egyet a kedveseddel, adj hangot a nemtetszésednek, de ezt próbáld meg minél higgadtabban tenni. Ha rögtön kiabálsz, vagy sértegeted a másikat, azzal biztosan nem oldasz meg semmit, sőt a pasi ettől garantáltan bezárkózik és így esélyed sem lesz rendezni a nézeteltérést.

A hiszti és az állandó szurkálódás még a galamblelkű pasikat is elriasztja.

Mártírkodás

Gyakran úgy irányítjuk a másikat, hogy áldozatokat hozunk érte, amit aztán számon kérünk. Ha olyasmit teszel meg a párodért, amit nem kért tőled, akkor ne vágd a fejéhez, és ne várj cserébe semmit!

Nem tisztességes dolog, hogy nagy áldozatokat hoz valaki a másikért, amiért aztán követelőzik, hiszen így a másiknak nem volt lehetősége dönteni, hogy, amit "kapott", az megéri-e neki azért, amit követelnek érte.

Elkényelmesedés

Mindannyian tudjuk, milyen érzés, mikor az ember lánya egy bimbózó kapcsolatban belead apait-anyait, hogy a kiszemelt férfit elbűvölje. Tökéletes frizura, elbűvölő smink és csinos ruhák minden randin. De ahogy telik-múlik az idő és egyre több időt töltötök együtt, bizony mindenki kimutatja a foga fehérjét.

Természetes, hogy otthoni DVD-zéshez nem vágod magad talpig puccba, és hogy nem sminkelsz kutyasétáltatáshoz. Viszont, ha nem figyelsz oda, könnyen áteshetsz a ló túloldalára.

Ha már csak a munkába és buliba húzol magas sarkút, ha egész hétvégén messze elkerülöd a piperecuccaidat, bizony joggal érezheti úgy a párod, hogy az már nem fontos neked, hogy őt is lenyűgözd.

Persze nem csak a külsőségekre kell gondolnod, azzal is a lelkébe tiporhatsz, ha a korábbi gondoskodást és törődést hanyagolod. Ne feledd, a szerelemért tenni kell, mert magától sajnos nem működik!

Féltékenykedés


Egy jó kapcsolatban az ember bízik a párjában. Ha nem tudunk bízni egymásban, akkor valami gond van a kapcsolattal. Ha valóban okod van a féltékenységre, akkor tisztázni kell a dolgokat.

Ha a saját bizonytalanságod miatt vagy féltékeny, akkor saját személyiségeden kell dolgoznod mielőtt tönkreteszed a kapcsolatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.