Még a rokonok se tudtak az esküvőről

Képek - Meglepetés! Robbie Williams megnősül!

Megszelídült a számos kapcsolatot maga mögött tudó egykori Take That-sztár - Robbie Williams megtalálta az igazit Ayda Field szeméjében.

Nők az életéből: velük járt Robbie Williams az utóbbi években! képgaléria

2010.08.06 10:29ma.hu - Fotó: The Sun - Metro.co.uk

Nősül Robbie Williams! A popsztár és a barna szépség hamarosan hivatalossá teszi kapcsolatát, a hírek szerint Kaliforinában kerül sor a szűkkörű ceremóniára.

A The Sun megtudta: a 36 esztendős Robbie egy nagyon meghitt esküvőre készül kedvesével, akit előző évben ismert meg. Ayda Field 31 éves és színésznő.

A brit lap szerint a páros egy, Kalifornia partjaitól 30 kilométerre levő festői szigetet választott életük nagy eseményének színhelyéül: Santa Catalinán mondják ki az igent.

A nagy napra meghívottakat egy kaliforniai kikötőben várakozó komp viszi majd a kis szigetre.

A The Sun úgy tudja, Robbie és Ayda minél tovább titokban igyekezett tartani az esküvőt, és vendéget se sokat hívtak. Csupán az esemény előtt egy héttel tájákoztatták a rokonokat is arról, hogy egybekelnek...

Robbie Williams tavaly már megkérte egy élő rádióadásban Ayda Field kezét, de akkor azt mondta, csak vicc volt. Úgy tűnik, érzelmei mégis igen erősek, és valóban nőül veszi a szerelmét!

Robbie Williams újra a Take That-ben

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.